úterý 16. června 2015

Kabátky, saka a oversize svetry

Určitě to většina z vás bude znát - přijdete do obchodu a automaticky jdete ke stojanu a vybíráte. V tu chvíli byste přísahali, že takovou ´halenku doma ještě nemáte. Koupíte, spokojeni odcházíte... Situace se opakuje za pár týdnů při shopování s kamarádkou. Přísahali by jste, že takové kalhoty doma nemáte a nutně je potřebujete, protože je měla ta úžasná slečna tuhle na náměstí.


 © Courtesy of Matthew Williamson



Je ráno. Probudíte se a jdete vybírat oblečení. Nějakým způsobem se vám doma nahromadilo milion halenek a dvakrát více kalhot. A přeci, když půjdete do obchodu, budete u toho stojanu přísahat, že doma tenhle kousek ještě nemáte. Vysvětlení? Stále ho hledám, zatímco se přebírám ramínky se sáčky a večer se nemůžu rozhodnout do jakého svetříku se zabalím.


 © Courtesy of Matthew Williamson

Vlastně ne. To bych kecala. Vím přesně co si obleču. Ten nejvíc oválenej svetr, co je ale přeci tak heboučkej a tolik ho miluju a ráno do práce půjdu v tom kabátku co ho mám asi 100 let. Stejně ale doma hromadím spoustu oblečení, ze kterého si tak nějak neumím vybrat a tak se vracím k jasným favoritům o kterých vím, že nezklamou.

© Courtesy of Matthew Williamson
 

Vysvětlit to jde stejně lehce jako když jdete s kamarádkou do kavárny, dáte si kávu, sníte dortík, za dvacet minut vylezete ven a tak ještě dvě hodiny stojíte a povídáte si před kavárnou. Až tento jev někdo vysvětlí s podloženými důkazy, pak možná bude vědět i to, proč se mi doma nahromadily kabátky, sáčka a svetry a stejně příště budu v obchodě přísahat, že mi v šatníku chybí. :)

Nakonec těch 34 šatů jsem někde vzít musela :))

Žádné komentáře:

Okomentovat